Ana Sayfa Gündem, Siyaset 27 Kasım 2022

İYİ Parti Urla’da Yüksel Bıyık bir dönem daha ilçe başkanı!

İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı 3’üncü Olağan Kongresi, 27 Kasım 2022 Pazar günü Urla URİT Sosyal Etkinlikler Salonu’nda gerçekleşti. Mevcut İlçe Başkanı Yüksel Bıyık ve Nihat Yılmaz’ın aday olduğu, 292 oyun kullanıldığı kongrede 150 oy ile başkanlığa Yüksel Bıyık seçildi. Yılmaz 140 oy alırken 2 oy geçersiz sayıldı.
Kongreye, İYİ Parti Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, il yöneticileri, ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.
Divanın kurulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede 2020-2022 dönemi Faaliyet Raporu ve Mali Raporları okunarak oy birliğiyle ibra edildi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu gerçekleştirdiği konuşmada “Bu kongrede yarışacak olan, bu yarışta büyük bir demokratik olgunluk ile sürdürecek olan aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Teşkilatlar kurulurken ne tür zorluklarla kurulduğuna ben en başından itibaren şahitlik yapmış bir kişiyim. Bir kâğıt parçasıyla başladı her şey ve Türkiye’nin bir çok yerinde partimiz artık salonlara sığmaz hale geldi. O sebeple taş üstüne taş koyan herkesten Cenab-ı Allah gani gani razı olsun. Emekleriniz için Allah sizlerden de razı olsun. Birlikte bir mücadeleye çıkmıştık. O mücadelenin başında herkes bunlardan bir şey olmaz diyorlardı. Ama sizler gösterdiniz ki İYİ Parti’den çok şey olacak ve Allah nasip ederse İYİ Parti tek başına iktidar olacak” dedi.
Dervişoğlu’nun konuşmalarının ardından ilçe başkan adayı Nihat Yılmaz ve Yüksel Bıyık konuşmalarını gerçekleştirdi. Her iki aday da konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmaların sona ermesiyle oy verme işlemi başladı.
Yüksel Bıyık bir dönem daha başkan seçildi
Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı, oy sayım işlemine geçildi. Kullanılan 292 oyun 150’ini alarak bir dönem daha ilçe başkanı oldu.
Yüksel Bıyık’ın Yönetim Kurulu Listesi; Ayşe Aktaş, Arzu Serhat İçyer Berberoğlu, Aygül Hasırcı, Bahattin Omak, Bekir Başpınar, Bülent Bel, Ertan Tekin, Ertunç Tezcan, Ferhat İnanç, Gökmen Akpullukçu, Hakan Uluç, Harun Şenol Kızanoğlu, Hatice Çarpan, Hasan Şimşek, İsmail Dikmen, Mahmut Uysal, Mehmet Cemal Araz, Mustafa Alikaya, Naime Korkut Rawlins, Neriman Yılmazoğlu, Oktay Hasırcı, Rezzan Akgül, Saniye Erdinç, Selahattin Korkmaz, Süleyman Tanju Dedeoğlu, Uğur Bıdıklı’dan oluşuyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster