Ana Sayfa Spor 15 Mart 2022

İzmir derbisinde kazanan Urla Gençlik! Temsilcimiz nefes aldı…

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar ve Amerikalı oyuncusuyla yaşadıkları sorunlarla zor günler geçiren Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol takımı, ligin 25. haftasında Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 92-91 mağlup ederek derin bir nefes aldı.

15 Mart 2022 Salı günü Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk çeyreğini temsilcimiz 19-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte etkili oyununu devam ettiren temsilcimiz ilk yarıyı 45-38 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte devam eden başa baş oyun, son çeyrekte de devam etti. Temsilcimizin müsabakadan 92-91 galip ayrıldığı mücadelede basketbol severler büyük keyif aldı.

Temsilcimizde 41 sayıyla Avinar Kaya, 17 sayıyla Dilek Topdemir ve 13 sayıyla Sevgi Güleç galibiyette önemli bir rol oynadı.

Temsilcimiz nefes aldı

Bu galibiyetle düşme potasının hemen üstünde bulunan temsilcimiz ateş hattından tamamen uzaklaşamasa da son sıradaki Samsun İhtisas’la puan farkını 7’ye çıkararak mağlubiyet serisini sonlandırdı.

Özellikle son haftalarda Amerikalı oyuncu Caitlin Jenkins ile yaşanan sorunlardan sonra alınan bu galibiyet, temsilcimizde sezonun kalan maçları için büyük bir motivasyon oluşturdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster