Ana Sayfa Gündem 27 Şubat 2022

İzmir’de çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetti!

İzmir’in Konak İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında Sıtkı Korcan Öztim ve Türkan Hazal Geboloğlu yaşamını yitirdi.

27 Şubat 2022 Pazar (Bugün), saat 14.00 sıralarında Konak Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Evden yükselen dumanları görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yangında Sıtkı Korcan Öztim ve Türkan Hazal Geboloğlu öldü

Daireye giren ekipler, evde Sıtkı Korcan Öztim ile Türkan Hazal Geboloğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Gençlerin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekipler, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı. Öte yandan, hayatını kaybeden Sıtkı Korcan Öztim’in yarın, Alsancak’ta işletmecilik yapan babası Harun Öztim’in ise bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster