Ana Sayfa Spor 27 Şubat 2022

Urla Belediye Spor 2’de 2 yaptı!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir Birinci Amatör Küme Çetin Zengin liginde, grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Urla Belediye Spor Kulübü iki maçta iki galibiyet aldı.

Geçtiğimiz hafta ligin ilk haftasında kendi sahasında karşılaştığı Karaburun Belediye Spor’u 4-2 mağlup eden Urla Belediye Spor Kulübü, bu hafta Narlıdere deplasmanında Yeniköy Spor’un konuğu oldu.

Ali Artuner sahasında oynanan maçın ilk bölümünün 20 dakikası temkinli geçti. Urla Belediye Spor Kulübü 25 dakikada Yiğitcan Kocademir’ in attığı golle deplasmanda 1- 0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Urla Belediye 60 dakikada Yiğitcan Kocademir ile 2- 0 öne geçti. Maçta bu skorla tamamlandı.

İki haftada iki galibiyet alan Urla Belediye Spor Kulübü, bu hafta sahasında grubun diğer şampiyonluk adayı Seferihisar Belediyesi ile karşılaşacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster