Ana Sayfa Genel, Spor 12 Haziran 2021

Urlalı Göztepelilerden 96. Yıl Coşkusu

14 Haziran 1925 yılında bir isyanla kurulan Göztepe Spor Kulübü, kuruluşunun 96. Yılı Urla’da coşkuyla kutlandı.

Göztepe tribünlerinin Urlalı neferlerini, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart yalnız bırakmadı.

Kutlama programı kapsamında 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 19.25’de toplanmaya başlayan taraftarlar etkinlik saatine kadar bestelerle geceye renk kattı. Sosyal mesafeye ve pandemi kurallarına riayet edilen gecede renkli görüntüler oluştu.

Saatler 21.00’ı gösterdiğinde yanan meşaleler, geceyi aydınlattı. Besteler eşliğinde kuruluş coşkusunu yaşayan taraftarlar, pandemi sürecinin bitmesini ve tekrardan tribünleri doldurmanın hasretini çekiyorlar…

Büyük bir coşkuyla geçen gecenin sonunda taraftarlar sorunsuz bir şekilde dağılırken, kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart’a teşekkür etti.

96 yıllık tarihinde her zaman İzmir’in ismini tertemiz tutan, Avrupa’da önemli başarılarıyla Türk futboluna büyük bir ışık tutan Göztepe Spor Kulübü’nün kuruluş yıldönümü etkinlikleri 14 Haziran 2021 Pazartesi günü Güzelyalı’da devam edecek.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster