Ana Sayfa Gündem, Spor 25 Şubat 2022

Urla Gençlik’te Amerikalı Skandalı! Oyuncular ve teknik ekip durumu yargıya taşıdı…

Raşit İnan – Urla Yakamoz Haber

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün oyuncuları ve teknik heyet, Amerikalı oyuncu Caitlin Jenkins’ten şikayetçi oldu.

Kısa bir süre önce takıma katılan ve geldiği ilk günden bu yana sorunlar yaşatan Jenkins’in sezon sonuna kadar olan alacaklarının tamamını tahsil ederek başka bir ülkeye transfer olma niyeti olduğu yönünde bilgiler kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Yönetimin bu durumu kabul etmemesi üzerine yönetim, teknik heyet ve oyuncular üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalışan oyuncunun kulüp başkanı Veli Gürpınar’a mesaj yoluyla “Siz dediğimi yapmazsanız sizi delirtmek için her şeyi yapacağım” içerikli bir mesaj yollayarak bugünlerin sinyallerini vermişti.

Amerikalı oyuncunun diğer oyunculara küfür ettiği ve zaman zaman saldırgan hareketlerde bulunduğu iddia edilirken teknik ekip ve oyuncular konuyu yargıya taşıdı.

Konuyla ilgili süreç devam ederken Jenkins maç antrenmanına ve Edremit deplasmanı kafilesine katılmadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster