Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 30 Haziran 2021

‘Özel çocuklarla özel gün’

1 yılı aşkın süredir devam eden pandemi döneminde bir çok sosyal etkinlikten uzak kalan özel çocuklar, Eylem Grup A.Ş’nin düzenlediği yemekle eğlenceli zaman geçirdiler.

30 Haziran 2021 Çarşamba günü Motto Garden Restaurantta düzenlenen yemeğe Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, Eylem Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Arslan, Eylem Grup A.Ş Proje Koordinatörü Önder Şengüler, Erke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gizem Kaya ve özel çocuklar katıldı.

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse yemekten önce özel çocuklarla bir araya geldi.

Yoğun programından dolayı etkinliğe katılamayan Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç’ın çocuklara yolladığı hediyeleri Zeynep Erdoğan Derse verdi. Yemeğin ardından özel çocuklar doğayla iç içe olan tesiste doyasıya eğlendi.

Etkinliğin ardından Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulunan Eylem Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Arslan “Onlar bizim özel çocuklarımız. Bugüne kadar birlikte güzel şeyler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Uzun bir aradan sonra bir sosyal etkinlikle buluşmalarına ev sahipliği yapmak bizim için de çok değerliydi. Etkinliğimizde bizimle olan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster