Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 16 Mart 2022

Urla Esnaf Odası Başkan Adayı Fırat Gül’den TÜV-TÜRK Ziyareti!

31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşecek olan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde adaylar çalışmalarını hızlandırdı.

‘Güçlü Esnaf, Güçlü Şehir’ parolasıyla çalışmalarını devam ettiren Fırat Gül,  TÜV-TÜRK Ege Bölgesi Sorumlu Şirketi Aktur Genel Müdürü Hasan Sağkol’u ziyaret etti. 16 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleşen görüşmenin ardından Fırat Gül, göreve geldiklerinde ilk olarak Araç Muayene İstasyonu’nun ilçede kalıcı olması için girişimlere başlayacağını belirtti.Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulunan Gül “Sanayi esnafımızın talepleri doğrultusunda bugün değerli müdürümüz Sayın Hasan Sağkol ile bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden ve konuya hassasiyetinden dolayı müdürümüze çok teşekkür ederim. Kıymetli esnaf ve sanatkârlarımız bizi göreve getirdiğinde önceliğimiz Araç Muayene İstasyonu’nun ilçemizde kalıcı olması için girişimlere başlayacağız. İlçemizde kalıcı Araç Muayene İstasyonu demek, bölge ekonomisinin derin bir nefes alması demek. Bu hizmet, yarımadanın merkezi konumunda bulunan ilçemizde özellikle sanayi esnafımıza büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster