Ana Sayfa Genel 16 Mart 2022

Esnaf odası başkan adaylarına ve yerel basına çağrı! 

31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşecek olan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Gazeteci Mutlu Tuncer yerel basına ve esnaf odası başkan adaylarına bir çağrıda bulundu. Tuncer yaptığı çağrıda yerel gazetecilerin olduğu bir programda bütün adayların kamera karşısına geçmesini teklif etti.

Tuncer’in yaptığı çağrı şu şekilde;

“URLA’DA ESNAF SEÇİMLERİ VAR!

Adaylara medeni bir davet!

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası, seçim tarihini açıkladı… 31 Mart 2022…

Millet Mart karı ile mücadele ederken, bizim Urla’nın seçim heyecanı yaşıyor olması sizi şaşırtmasın. Urla seçim işlerini sever!

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası için 3 aday var!

Tabii olarak mevcut Başkan Ahmet Birol Aydınhan, bir dönem daha yeni yönetimiyle hizmette kalmak istiyor… Geçtiğimiz kongrede “hizmet dışı” bırakılan eski başkan Murat Özün de gücü yettiğince seçime asılıyor ve yeniden başkan olmak istiyor! Murat adeta bu işe hayatını adamış gibi görünüyor!

Üçüncü adayımız; Kahveci Fırat Gül!

O da kendince, projeler hazırlıyor, geziyor, vaatlerde bulunuyor, boş bulduğu yerlere resimlerini asıyor, sloganlarını yazıyor… Grafikler yaptırıyor, basına demeçler veriyor. Kısacası seçim yarışında geri kalmamak için çaba sarf ediyor!

Şimdi bizim ahali, seçim işlerine meraklı ya…

Tutturmuşlar “üç adayı da bir araya getirin, herkes projelerini anlatsın” deyip duruyorlar. Bizim ilçemizde de, iyi kötü, habercilik işleriyle uğraşan genç kardeşlerimiz var! Ben onlara “Basın leşgerleri” diyorum… Seviyorlar bu mesleği…

Bu üç adayın bir araya getirilmesi ve samimi bir program yapılması konusundaki ihaleyi de üzerime yıktılar… Düşündüm, taşındım, ahali haklı… Urla esnafı ve sanatkarları neden üç adayı, bir arada görmesin? Nescafe bile, şekeri, kahveyi, sütü bir pakette toplarken, esnaf adayları bu işten mi kaçacak?

Adayların bir araya gelmemeleri için bir sebep de bana göre yok… Hepsi birbirinden değerli, medeni insanlar… Ha, çekindikleri bir şeyler varsa ben bilmem. O zaman bu daveti reddedeceklerdir ki; neden kaçtıkları konusuna da sonra bakarız nasılsa… Şimdilik, ahalinin bize dolaylı olarak verdiği görevi yerine getirip çağrımızı yapalım…

Sevgili Esnaf Odası Başkan Adayları:

Sizleri seçim çalışmalarınızı ahaliye anlatabilmeniz için, burada yaşayan ve yerel basına hizmet veren arkadaşlarımız ile birlikte ağırlamak, sorular sormak, cevaplar almak isteriz…

Sahada çalışmalarınız sürüyor ama, bir araya gelerek ve tartışarak güzel bir demokrasi örneği vermiş olursunuz, diye düşünüyoruz… Bu medeni çağrıya cevabınız ne olur?

Bu mini programımıza isteyen esnaf kardeşlerimiz de katılım yapabilir. Yeri ve zamanı, sizlerden haber geldiği anda ayarlayıp, açıklayacağız…

Haydi bakalım, kim bu nazik davetimize icabet edecek, göreceğiz!”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster