Ana Sayfa Gündem 16 Mart 2022

Urla’da iki günde 4 hırsız yakalandı!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla ilçesinde üç ayrı evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla suçüstü yakalanan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İlk olay Pazartesi günü, Atatürk Mahallesi’nde bulunan iki ikamette  meydana geldi. Vatandaş polisi ikametlerin kapılarının kırılması suretiyle içeri giren şahıslar olduğunun ihbar etti.

Belirtilen adrese giden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarda A. Ç. ve O.S. i suç üstü yakaladı. İki şüpheli, ‘Hırsızlık’, ‘Mala Zarar Verme’ olayları sebebiyle suçüstü yakalandı. Şüphelilerin ayrıca Uyuşturucu madde ticareti de yaptıkları tespit edildi. Girdikleri evlerin müştekilerini yaklaşık 70 bin lira zarara uğratan şüphelilerden A.Ç. , çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

İkinci hırsızlık olayı ise Salı günü sabah saat 09.30 sıralarında Binkonutlar mevkinde bulunan bir evde meydana geldi. Polise iki şahsın bir evin bahçesine girmeye çalıştığı ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler belirtilen yere baskın düzenledi. Yaptığı çalışmalarda 2 şahıs suç üstü yakaladı. Yakalanan şüphelilerin çalmış oldukları 3×2,5 çap metre beyaz kablo, elektrikli panjur, yaklaşık 10 metre artezyen kablo pompası, bahçe kapısı müstekisine teslim edildi. Şüpheliler. R.K. ve Y.Ç. , adliyeye sevk edildi. Bir çok suçtan aranması olan R.Ç. tutuklanırken, R.K. ise serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster