Ana Sayfa Gündem 29 Mart 2022

İzmir’de kaçaklara operasyon! 7 hükümlü…

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’de JASAT detektifleri ve ilçe Jandarma ekipleri tarafından 5 ilçede ortaklaşa düzenlenen operasyonlarda, haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 hükümlü kıskıvrak yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından Jandarma sorumluluk sahasında yürütülen istihbari çalışmalarda 24-27 Mart 2022 tarihinde yapılan operasyonlarda “Silahla Tehdit, Basit Tehdit, Kasten Yaralama, Basit Yaralama, Hakaret, Yalan Tanıklık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, 2313 Sayılı Kanunu Aykırılık, Büyükbaş veya Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı”, “Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını ihlal” ,”Silahla Tehdit”, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma”, “Bilişim Sistemleri veya Kredi Kurumlarını Aracı Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık”, “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Kişinin Kendisini Kamu Görevlisi veya Banka, Sigorta, Kredi Kurumları Çalışmanı Olarak Tanıtması veya Bazı Kurumlarla ilişkili Olduğunu Söylemesi Suretiyle Dolandırıcılık” suçlarından 17 yıl ile 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüler, M.T. Bergama’da, A.K. Kiraz’da, K.A. ve A.A. Bornova’da, S.Y. Ödemiştir ve K.Y. ve İ.G. Torbalı ilçelerinde yakalandı. İşlemleri tamamlanan 7 hükümlü cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster