Ana Sayfa Gündem 1 Şubat 2023

İzmir’de motosikletten düşen genç sürücü hayatını kaybetti

İzmir - Çeşme Otoyolu, Karaburun Gişeleri yakınlarında meydana gelen kazada motosikletten düşen ve sürüklenen sürücü Ege Erduran (26) hayatını kaybetti.

Olay, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü İzmir’İn Urla ilçesinde İzmir – Çeşme Otoyolu Karaburun gişeleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaburun istikametinden İzmir yönüne seyir halinde olan Ege Erduran (26) idaresindeki 09 ABR 162 plakalı motosiklet, sebebi bilinmeyen bir nedenle devrildi. Motosiklet yol kenarındaki bariyerlere çarptı, sürücü sürüklendi. Kazayı görenlerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede motosiklet sürücüsü Erduran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Erduran’ın cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster