Ana Sayfa Genel 31 Ocak 2023

Kâmil Koç, ‘Karayolu Taşımacılığı’nda bir kez daha ‘Yılın İtibarlısı’ seçildi…

Türkiye’de yıl içinde itibarını en çok arttıran markaları ödüllendiren ilk ve tek etkinlik olan ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde, Karayolu Taşımacılığı kategorisinde ‘Yılın İtibarlısı’ yine Kâmil Koç oldu.
Türkiye’nin ilk yolcu taşıma firması olarak, 97 yıldır yenilikleri ile sektöre öncülük eden Kâmil Koç, halk jürisi tarafından verilen bu prestijli ödülü üst üste ikinci kez kazanarak, önemli bir başarıya ulaştı.
FlixBus iş ortaklığıyla seyahat sektöründe yeniliklere imza atmaya devam eden Kâmil Koç, ödülle başladığı 2023 yılında da yolcularına, kaliteyi konforlu buluşturan otobüsleri, hayatı kolaylaştıran dijital uygulamaları ile yolcukları keyfe dönüştüren konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor.
Türkiye genelinde 12 ilde 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen ‘İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü’ araştırması tamamlandı. Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre Research and Strategic Planning’in iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucunda, sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok arttıran markalar ile bu başarının paydaşları olan reklam, dijital ajanslar, medya planlama ve halkla ilişkiler şirketleri belirlendi. 70’i aşkın kategoride gerçekleştirilen araştırmanın sonucunda, 2022 yılının ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’ni kazanlar da belli oldu. Halk jürisi tarafından ‘Yılın İtibarlısı’ seçilen markalar, 19 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster