Ana Sayfa Gündem 24 Mayıs 2022

Tanju Okan, Mezarı Başında Anıldı…

Sesi ve şarkılarıyla Türkiyenin ortak değerlerinden olan şarkıcı, müzisyen ve sinema oyuncusu Tanju Okan, vefatının 26. yıldönümünde özlemle anıldı.

Urlalıların gönlünde taht kuran, adına ses yarışmaları, yat yarışları düzenlenen, heykeliyle, parkıyla ilçede günlük yaşamın parçası olmaya devam eden sevilen sanatçı, ölüm yıldönümünde de hafta boyunca mezarı başında ziyaretçi akınına uğruyor.

Yaşı Tanju Okan’la vakit geçirmeye yetenlerden onu şarkılarından tanıyan gençlere her kesimden sevenleri Urla İskele Kabristanı’nı çiçeklerle donatıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı ve İskele Mahallesi Muhtarı Yeşim Temiztepe,  Rüstem Mahallesi Muhtarı Metin Balaban, Zeytinalanı Mahallesi muhtarı Mustafa Aydın, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hayri Uçar, Camiatik Mahallesi Muhtarı Şafak Tok, Hacı İsa Mahallesi Muhtarı İbrahim Yazıcı, Çamlıçay Mahallesi Muhtarı Recep Doyuk, Tanju Okan için biraraya gelerek büyük sanatçıyı mezarı başında andı. Çocukluk yılları Tanju Okan’la geçen İskele Mahallesi Muhtarı Yeşim Temiztepe, sanatçının mütevaziliği ve halkın her kesimiyle hep içiçe olması nedeniyle gönülden sevildiğini, televizyonun bile olmadığı yıllarda Urla’nın Tanju Okan sayesinde tanındığını söyledi. Önce dua okuyan muhtarlar, ardından anılarını paylaştıkları kabristan çıkışında Tanju Okan şarkılarıyla ustaya selam gönderdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster