Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam 27 Haziran 2021

Tüm Türkiye’ye örnek olan Kadın Üretici Pazarı…

Her hafta cumartesi günleri saat 09.00 ile 18.00 arasında Eski Tamirhane Binası’nda faaliyet gösteren Urla Kadın Üretici Pazarı, her yönüyle örnek olmaya devam ediyor.

100 üretici kadının kendi ürettikleri el emeği, göz nuru ürünleri, gerek tarihiyle gerekse restorasyon çalışmalarının ardından ortaya çıkan otantik havasıyla ilçemizin renkli mimarilerinden biri haline gelen Eski Tamirhane Binası’nda satışa sunuluyor.

100 üretici kadının kendi tarlalarında ürettiği sebze meyvelerden, el emeği giyim ve takılara kadar bir çok çeşidi içinde barındıran pazarda Ege’ye ait tüm ot çeşitleri de tezgahlarda yerini alıyor…

Öğrencilere burs desteği, Koronavirüse karşı büyük önlem 

Emekçi kadınlar, elde ettikleri gelirle seçilmiş öğrencilere burs desteği sağlayarak eğitimlerine ufak da olsa bir katkıda bulunuyorlar.

Pandemi döneminde kapılarını misafirlere yeniden açan Kadın Üretici Pazarı’nda koronavirüse karşı sıkı önlemler alınıyor. Pazara girişlerde ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü yapılıyor ve pazar alanında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi yapılıyor.

Özellikle tüm dünyada pandemi döneminin ekonomik sıkıntıları devam ederken Urla Kadın Üretici Pazarı’nı ziyaret etmenizi, emekçi kadınlarımıza destek olmanızı bekliyoruz. Hem emekçi, üretici kadınlara hem de öğrencilere bir katkıda bulunalım…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster