Ana Sayfa Gündem 30 Kasım 2021

Evden hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı!

Bahri Karataş (KHA)
İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde Çarşı Bekçileri tarafından gözaltına alınan C. K. ve Ö. tutuklandı.
Güzelbahçe ilçesinde bir çok olaylardan dolayı aranan ve  Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından yakalanan şüpheliler Ö. A. ve C. K.’nın üzerinde ziynet eşyaları bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler,. Nöbetci Sulh Ceza Hakimliği iki şüphelileri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
Ziynet eşyaları tespit edildi, tutuklandılar!
İki kişinin üzerinde çıkan ziynet eşyalarının  Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk bölgesinde bulunan  Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki bir ikametten çalındığı tespit edildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, adliyede serbest kalan iki şüpheliyi tekrar gözaltına aldı.
Urla İlçe Emniylet Müdürlüğü ekiplerince sorgulanan iki kişinin üzerinden çıkan ziynet eşyalarının İskele Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki bir ikamette meydana gelen ‘Evden Hırsızlık’ olayında çalınan malzemeler olduğu ortaya çıktı.
Emniyetteki sorgularında şüpheli C. K. ve  Ö. A., hırsızlık yaptıklarını itiraf etti, olay yerinde tatbikat yaptırıldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, çıkarıldıkları Urla Adliyesi’nde bu kez tutuklanıp cezaevine gönderildi. Çaldıkları ziynet eşyaları da sahibine teslim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Su fareleri kaçamadı!

Su fareleri kaçamadı!

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster