Ana Sayfa Spor 29 Kasım 2021

Urla Gençlik, Bodrum Karya deplasmanında hata yapmadı!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde ilçemizi temsil eden Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 27 Kasım 2021 Cumartesi günü karşılaştığı Bodrum Karya SK karşısında hata yapmadı.

Deplasmanda aldığı galibiyetlerle bir seri yakalama peşinde olan temsilcimiz ilk çeyreği Bodrum Karya karşısında 16-12 geride kapatırken ikinci çeyrekte ortaya koydukları mücadeleyde devre arasına 34-45 önde girmeyi başardı.Aradaki farkı maç boyunca koruyan temsilcimiz müsabakadan 79-83 galip ayrılan taraf oldu.

Avinar Kaya galibiyette önemli rol oynadı

Mücadelenin en skorer oyuncusu 34 sayı, 11 ribaundla Bodrum Karya’dan Milena Marjonavic olurken, temsilcimizde Avinar Kaya 25 sayı 6 ribaund ve 3 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Temsilcimizde Beril Arık 15 sayı, 1 ribaund, 1 asist / Dilek Topdemir 11 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Shalaunda lanae Burney Robinson 11 sayı, 12 ribaund ve 4 asistle galibiyete katkıda bulundu.

Bu skorla temsilcimiz haftayı 10. sırada tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster