Ana Sayfa Spor 8 Ocak 2022

Zafer Çöpten, Yarımada GSK’de Kadın Basketbol Şube Başkanı oldu!

İlçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Yarımada Gençlik ve Spor Kulübü, Kadın Basketbol Şubesi’nin yeni başkanı Zafer Çöpten oldu.
Deneyimli antrenör Alper Günkızıl’ın kurduğu ve erkek basketbolunda ilçemizin markası haline gelen Yarımada GSK’de bu sezon alt yaş kategorilerinde kadın basketboluna önemli adımlar atılmış ve çeşitli yaş gruplarında ilçemizi temsil etmeye başlamıştı.
Daha önce Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanlığı yapan Zafer Çöpten, ilçe voleybolu adına önemli çalışmalarda bulunmuş ve ortaya koyduğu özverili çalışmalar ile herkesin takdirini toplamıştı.

Yarımada GSK’nin uzun vadeli hedeflerinin arasında Kadın Basketbol’unda önemli bir konumda bulunan Urla’nın gençlerinin olduğu bir kadroyla ilçemizi Türkiye çapında temsil etmek bulunuyor…
Çöpten’in göreve başlamasının ardından sporcular, aileleri ve Yarımada GSK antrenörleri, İskele Coffee de Madrid’de bir araya geldi. Sporculara ve sporcu ailelerinin Zafer Çöpten ile tanıştığı buluşmada, Kadın Basketbol’unda ki hedefler anlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster