Ana Sayfa Gündem 15 Mart 2023

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi’nden anlamlı 8 Mart Kutlaması

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında TCDD Urla Dinlenme Tesisi’nde misafir edilen afetzede kadınlarla birlikte, kendilerine moral olması adına anlamlı bir kutlamaya imza attı.
Yaşadığımız büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak adına ilk günden bu yana TCDD Urla Dinlenme Tesisleri başta olmak üzere ilçemizde ağırlanan afetzede vatandaşların yanında olmaya büyük bir gayret gösteren Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, 8 Mart 2023 Çarşamba günü de anlamlı bir çalışmaya imza attı.
TCDD Urla Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Türk Kızılay’ı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, Kızılay gönüllüleri, Sanatçı Pınar Aylin, Oyuncu Asuman Dabak, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç’ın eşi Damla Dayanç katılım gösterdi.
Yaşamın her alanında daha eşit şartlarda mutluluk dolu bir yaşam sürmeleri temennisi ile düzenlenen etkinlikte konuşan Türk Kızılay’ı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık “Birlik ve beraberlik içinde emekleri ile TCDD Kampı’nda çiçeklerin açmasını sağlayan gönlü güzel Kızılay Kadın Urla’ya emekleri ile gücümüze güç katan gönüllülerimize, bizlerden desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza, STK ve siyasi parti temsilcilerimize, destekleri ile yanımızda olan bu özel günde misafirlerimize moral vermek için gelen sanatçılarımız Asuman Dabak ve Pınar Aylin’e, kurumsal destekleriyle yanımızda olan Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’a, TCDD Kamp Müdürümüz Burhanettin Ceylan’a Urla Kaymakamımız ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve eşi Damla Dayanç’a,  bu zor süreçte yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunar, varlıklarıyla bugün yanımızda olan, acılarını paylaştığımız depremzede misafirlerimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar, güzel günleri birlikte kucaklaya bilmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.
Etkinlikte Pınar Aylin ve Asuman Dabak kartpostallarını imzalayarak misafirlere armağan ederken Damla Dayanç da misafirlere çiçek verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster