Ana Sayfa Gündem 27 Temmuz 2022

Urla Çetin Sanayi Sitesi önü asfaltlandı! Esnafın kanayan yarası sonunda kapandı…

Urla Sanayi esnaflarının uzun yıllardır yarayan kanası olan Çetin Sanayi Sitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerce asfaltlandı.
Sanayi esnafının yazın toz ve pislikten, kışın ise çamurdan yana sıkıntı yaşadığı Çetin Sanayi Sitesi önü, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ın girişimleri neticesinde yıllar sonra asfaltlandı.
26 Temmuz 2022 Salı günü Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı tamamlanan çalışmanın ardından bölge esnafını ziyaret etti. Geçtiğimiz ay Sanayi Sitesi esnafıyla yapılan toplantıda Yener Kırmızı’ya iletilen ve kısa sürede tamamlanarak esnafın talebi yerine getirilen bölgede peyzaj çalışması da ilerleyen günlerde yapılacak.
Aydınhan “Esnafımıza verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz
Asfaltlama çalışmalarının ardından Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan yaptığı açıklamada Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yapılmasını talep ettiğimiz ve seçim sürecinde de esnafımıza verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz… Yıllardır ilçemiz sanayi esnafının kanayan yarası olan, Çetin Sanayi Sitesi’nin önünün asfaltlama çalışmaları sona erdi. Sanayi yolunun bölünmesinden kaynaklı olarak geçiş yolu olarak kullanımı daha da artan bu bölgenin asfaltlama çalışmalarını gerçekleşmesini sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere diğer kurumlardan farklı olarak samimiyetine ve içtenliğine güvendiğimiz, söz konusu esnafımızın menfaati olduğunda odamızı ve bizleri yalnız bırakmayan, ilaçlamadan asfaltlamaya kadar imkânlar dahilinde taleplerimizi karşılayan ve daima yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürümüz Sayın Yener Kırmızı’ya ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz” dedi.
Çetin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu’ndan Aydınhan’a Teşekkür
Yapılan çalışmanın ardından Çetin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Deri’de yaptığı açıklamada “Çetin sanayi sitesi yönetim kurulu üyeleri olarak yıllardır başvurmadığımız makam ve mevki kalmamıştı. Ve yaptıramamıştık. Sayın Başkanımız Ahmet Birol Aydınhan’a esnafın sesini duyduğu için ve bu güzel çalışmayı yaptığı için teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürümüz Sayın Yener Kırmızı’ya ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster