Ana Sayfa Genel, Gündem 13 Ekim 2022

Urla’da İHA Destekli Yasadışı Su Ürünleri Avcılığı Operasyonu

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Deniz Limanı Büro Amirliği ve İzmir Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, İzmir’in Urla ilçesi sınırlarında yer alan adalar mevkiinde yasadışı su ürünleri avcılığına yönelik uygulama gerçekleştirildi.
12 Ekim 2022 Çarşamba günü Urla Deniz Limanı Büro Amirliği deniz sorumluluk sahasında bulunan adalar mevkiinde Kurbağa Adam Dalgıç Polisleri, Gemi Adamı Personeli ve 3 gemi taşıtıyla beraber İHA destekli yasadışı su ürünleri avcılığına yönelik gerçekleştirilen uygulamada yasadışı materyallere el konuldu.
Gemi adamları tarafından radar aracılığıyla, denizin dibinde bulunan canlı yuvalarına ve yumurtalara zarar veren, deniz dibini talan eden, denizi temizleyen ve filtreleyen deniz patlıcanı ile diğer canlılara zarar veren, yasadışı su ürünleri avcılığında kullanılan trol ve algarna olarak tabir edilen ağlar ve demir kapılar tespit edildi. Dalgıç polisler, belirlenen koordinatlara dalış yaparak çalışmalarını gerçekleştirdi.Gerçekleştirilen uygulama kapsamında, Gemi Adamı Personeli avlanma faaliyetinde bulunan teknelere GBT ve evrak kontrolü gerçekleştirdi. Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bu tarz uygulamaların sıklıkla devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster