Ana Sayfa Eğitim, Gündem 9 Haziran 2022

Urla’da ‘Mesleğim Cafe’ açıldı!

Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsis edilen, Sanat Sokağı’ndaki Şehit Çavuş Bülent Köfter ek binasında cafe ve ürün satış bölümlerinin bulunduğu Mesleğim Cafe, 9 Haziran 2022 Perşembe günü açıldı.
Açılışa Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Mesleğim Cafe’nin açılışını gerçekleştiren Dayanç; “Mesleki eğitime önem verdiklerini belirterek, öğrencilerimizin uygulmalı eğitim modeliyle kendilerini yetiştirmeleri ve aynı zamanda sosyalleşmeleri bizler için çok kıymetli. Eğitim öğretim ve üretim adına hayata geçen bu kafede eminim çok güzel adımlar atılacak. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.
Kafede Yiyecek ve İçecek Alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı birbirinden lezzetli yiyecekler ve içecekler yer alırken El Sanatları ve Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı takı, aksesuar ve çeşitli giyim eşyaları da bulunmaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster