Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam 21 Temmuz 2021

Her gün binlerce ziyaretçi alan Urla’da vatandaşlar tedirgin!

İzmir’in turistik ilçesi Urla, her gün başta İzmir’in çeşitli ilçeleri olmak üzere bir çok bölgeden binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

1 buçuk yılı aşkın bir süredir devam eden pandemi sonunda hizmete başlayan esnaflar ve vatandaşlar ilçedeki ticari faaliyetlerin hızlanmasından memmun.

Fakat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da sık sık dile getirdiği tedbirlere devam edelim çağrısı vatandaşlar arasında da dile gelmeye başladı.

Çeşitli il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin maske ve mesafe konusunda titiz davranmadığını dile getiren vatandaşlar bayram sonrasında vaka artışının zirveye çıkmasından tedirgin.

Sanat Sokağı ve Çeşmealtı Gece Pazarı’na Denetim Çağrısı 

Vatandaşlar ilçenin en çok ziyaret alan yerleri konumunda bulanan Sanat Sokağı ve Çeşmealtı Gece Pazarı için de denetim çağrısında bulundu. Sanat Sokağı’nda maske ve mesafe denetimlerinin yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar yetkililere seslendi.

Urla Yakamoz Haber’e ulaşan bir Çeşmealtı bölgesi esnafı yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Çeşmealtı Gece Pazarı’nda Koronavirüs ile mücadele kapsamından denetimlerin arttırılmasını bekliyoruz. İlerleyen günlerde büyük bir kapanmayla ekonomimiz daha derin yaralar alabilir. Hem vatandaşlarımız hem de biz esnaflar tedbirlerimizi alalım, yetkili kurum ve kuruluşlar da denetimlerini sıklıkla yaparlarsa bu günleri daha iyi geçirebiliriz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster