Ana Sayfa Spor 27 Ekim 2021

Urla’dan Hollanda’ ya! Urla’nın gururu “Dodo”…

İzmir'in şirin kasabası Urla'da, Urla Belediye Spor Kulübü takımının alt yapısında futbol oynayan 11 yaşındaki 'Dodo' lakaplı Doğukan Erciyas, Hollanda'nın Ajax takımına davet edildi.

Bahri Karataş (KHA)
Urla Belediyesi Spor Kulübü futbol takımı altyapısında 6 yıldır futbol eğitim alan Doğukan Erciyas, dünyanın en iyi futbol alt yapıları arasında gösterilen Hollanda’nın AJAX kulübünden davet alarak kulüp antrenmanlarına katıldı..
21 Ekim’de Avrupa yolculuğuna çıkan yetenekli sporcu 10 gün boyunca antrenmanlara katılacak.

Urla Belediye Spor Kulübü hocaları Serkan Bidav, Mehmet Yağız ve Caner Yavaş, yetiştirdikleri sporcuları Doğukan Erciyas’ın Ajax’a davet edilmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Takım hocaları Bidav, Yağız ve Yavaş, sporcuları Doğukan’ın ilk geldiği günden beri disiplin içinde çalıştığını, kıvrak çalımlarla ve attığı gollerle takıma büyük katkı sağladığını belirtti.

Erciyas’ın böyle bir büyük takım tarafından antrenmanlara davet edilmesinin, alt yapıdaki diğer takım arkadaşlarını da kamçıladığını vurgulayan teknik heyet, “Çok mutluyuz. Yaklaşık 6 aydır alt yapımızda futbol eğitimini sürdüren 2010 doğumlu sporcumuz Doğukan (Dodo) avrupaya açıldı. Sporcumuz, dünyanın en iyi futbol alt yapısı arasında gösterilen Hollanda’nın AJAX kulübünden davet aldı. Antremanlara başladı. Avrupa yolculuğuna çıkan sporcumuz ile UBSK ailesi olarak mutluyuz, gururluyuz. Futbolumuzun şansı yanında olsun .Yolun açık olsun Dodo” diyerek sevinçlerini dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster