Ana Sayfa Spor 4 Kasım 2021

Urlalı Genç Yetenek Altınordu’ya transfer oldu

Urla Belediye Spor Kulübü başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Yetiştirdiği futbolcularla gözleri üzerine çeken kulüp, altyapı devlerinin odak noktası oldu.

2016 yılında Urla Belediye Spor Kulübünde futbol hayatına ilk adımını atan 2008 doğumlu sporcu Demir Demirlek Türkiye ve Avrupa futboluna önemli yıldızlar kazandıran Altınordu Spor Kulübü’ne transfer oldu. Eski Süper Lig hakemlerinden Bülent Demirlek’in oğlu olan Demir Demirlek, hücum bölgesinde ortaya koyduğu etkili oyun ile futbol kamuoyunun dikkatini çeken oyuncumuz hem yaptığı asistler hem de attığı goller ile takımının kazandığı kupalarda büyük rol oynadı.

Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç, Altınordu Kulüp Başkanı Mehmet Sait Özkan, Kulüp Scout Sorumlusu Alp Özar ve Altınordu Spor Okulları Direktörü Köksal Ferizcan’ın katıldığı transfer görüşmesi sonucunda genç yetenek Demir Demirlek tesislerde yatılı olarak kalıp, hem futbol hayatına hem de eğitim hayatına Alfa sisteminde devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster