Ana Sayfa Gündem 28 Aralık 2022

Yağcılar Köyü’nde Parsel Satışları İptal Edildi! Muhtardan teşekkür…

Geçtiğimiz günlerde açıklanan, Urla’nın Yağcılar Köyü’nde 10 Ocak’ta ihale ile satışa çıkarılacağı duyurulan 4 adet parselin satış ihalesi iptal edildi.

Konuyla ilgili olarak Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç ile görüşen Yağcılar Köyü Muhtarı Çetin Balkan, yeni yılın ardından Pazartesi günü resmi gazetede ihale iptalinin yayınlanacağını bildirdi.

Dayanç ile yaptığı görüşmeden sonra alınan bu karar için kendisine teşekkür eden Çetin Balkan yaptığı açıklamada “Sayın Kaymakamımızın, bahse konu yerlerin ihaleye çıkarılması kararına yaptığımız itirazı göz önüne alarak, 6360 sayılı yasa ile 2014 yılında köylerden belediyelere devrolan parsel, mera, otlak gibi köy mallarının satılmaması adına hassasiyet gösterdiği için şahsım ve köyüm adına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster