Ana Sayfa Gündem, Siyaset 14 Kasım 2022

Zafer Partisi Urla İlçe Kongresi Gerçekleşti

Ümit Özdağ Genel Başkanlığı’nda teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Zafer Partisi’nde Urla İlçe Başkanlığı kuruldu. 12 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşen kongrede Necati Anıl Sençer ilçe başkanı olurken yönetim kurulu da belli oldu. İlçe başkanlığında gerçekleşen ve Zafer Partisi GİK Üyesi Kamil Ergenekon’un divan başkanlığını yaptığı kongreye, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fikret Bayır, GİK üyesi İlhan Aksoy, kurucular kurulu üyemiz Burak Eryegül, İzmir İl Teşkilat Başkanı Seçkin Boyunağa, İl Sekreteri Hatice Kırgız, il ve ilçe yöneticileri  katılım gösterdi. Kongrede konuşmasını gerçekleştiren Sençer, “Zafer Partisi Urla Teşkilatı olarak epey bir süredir Urla ve sizler için çalışıyoruz. Bu gün de resmi prosedürü tamamlamak için İlçe Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımız kurulduğundan itibaren Urla’da ki kaçak ve sığınmacı popülasyonun yol açtığı olumsuzlukları tespit edip mağdur olan Türk Vatandaşlarına elinden gelen yardım ve desteği sağlamaya çalıştı. Buna ilaveten büyük çoğunluğu yine kaçak ve sığınmacılar tarafından ilçemize getirilen uyuşturucu madde ile mücadele de daima halkımızın yanında olduk. Bilgilendirme ve bu sorunla mücadele eden hemşerilerimize daima destek olmaya çabaladık. Bu çalışkanlıkları ile onur duyduğum teşkilatım ve ben ilçe kongremizden sonra da aynı güçlü irade ile Urla için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile öncelikle bize yürümemiz için bu kutsal yolu açmasından kaynaklı Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ beyefendiye, ben denizi bu göreve layık görmesinden dolayı Kurucu İl Başkanımız Sayın Av. Ege Tunca beyefendiye, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İzmir il Yönetimi’ne ve tabi ki sevgili teşkilat üyelerime canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Sençer’in İlçe Yönetim Kurulu, Erçim Çalpan, Recep Kayan, Ceren Koçak, Sadık Akkaş, Ersoy Uluçay, Gökhan Adam, Fulya Göksel, Yiğit Yaltı ve Fadime Dokgöz’den oluşuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster