Ana Sayfa Gündem 18 Mart 2022

Çesme İzmir’de 7 aylık polis memuru kazayla kendini vurdu!

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli, Kırıkkaleli polis memuru Süleyman Dinçarslan İzmir’in Bornova ilçesinde, meslektaşlarının evinde, silahla şakalaşırken yaralanmasından 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay, 12 Mart 2022 Cumartesi günü, İzmir’in Bornova ilçesinde bir evde meydana geldi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli genç polis memuru Süleyman Dinçarslan, meslektaşlarının Bornovada’ki evinde, Burak Can Bayatlı, Mustafa Onay ve Ali Alperen Fidan isimli polis memuru arkadaşları ile birlikte sohbet ediyordu.

Bu sırada Dinçarslan beylik tabancasını çıkarıp doldur boşalt yapmaya başladı. Elindeki silah ile arkadaşlarıyla şakalaşan Dinçarslan, silahın bir anda patlaması sonucu başından vuruldu.

İhbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinçarslan’ı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenesi’ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, evdeki polis memurlarının ifadelerine başvuruldu.

Dinçarslan’ın haberini alan Kırıkkalede’ki ailesi apar topar İzmir’e gelerek evlatlarının sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ameliyata alınan genç polis Süleyman Dinçarslan, 5 gün sonra yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Yaşamını yitiren Süleyman Dinçarslan için bugün İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve polisin yakınları ile meslektaşları katıldı. Törenin ardından Süleyman Dinçarslan’ın cenazesi memleketi Kırıkkale ye gönderildi. Kırıkkale Nur Camii’nde kılınan namaz sonrası toprağa verildi. Cenazede yakınları güçlükle ayakta durdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster