Ana Sayfa Gündem 18 Mart 2022

Zabıta Eski Müdürü Cem Sinan, Büyükşehir’e geçti!

Urla Belediyesi Zabıta Eski Müdürü Cem Sinan, yayınladığı veda mesajı ile ilçemizden ayrılarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesine tayin olduğunu duyurdu.


2021 yılının Kasım ayında Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç’ın bazı müdürlüklerde görev değişikliğine gitmesi üzerine Urla Belediyesi Zabıta Müdür Vekili görevinden ayrılan Cem Sinan, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladı.
2 yılı Urla Belediyesi Zabıta Müdür Vekili olmak üzere yaklaşık 5 yıldır ilçemizde görev yapan Sinan, bu süre içerisinde ekibiyle birlikte başarılı bir çalışma ortaya koymuştu. Bizler de Urla Yakamoz Haber ailesi olarak Sinan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Ne Olmuştu?

Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, 3 Kasım 2021 Çarşamba günü Urla Belediyesi Başkan Yardımcısı Yücel Işık’ın ve bazı müdürlerin görev yerlerini değiştirmişti. Cem Sinan’ın yerine de Metin Sözgen getirilmişti.
Cem Sinan’ın yayınladığı veda mesajının tamamı; “Sevgili Urla’m,
2017-2022 yılları arasında görev yaptığım süre içerisinde, her zaman insan sevgisinin yüceliğine, hukukun üstünlüğüne ve yaptığım görevin kutsallığına inanarak görev yaptım. Bu süre içersinde birlikte görev yaptığım kamu Kurum ve kuruluşlarımızın müdürlerine ve personeline; tüm siyasi parti temsilcilerine; demokrasinin temel taşı muhtarlarımıza; mesai arkadaşlarıma; sivil toplum kuruluşlarına; geçmiş dönem belediye başkanlarımıza; belediye meclis üyelerimize; Zorlu bir dönemden geçen esnaflarımıza; basın mensuplarına; gönlü zengin, vefalı ve vatansever Urlalı hemşehrilerimin her birine yürekten teşekkür ediyorum. Çok şükür hak yemedik, yedirmedik. Haksızlığa da boyun eğmedik. Gururla, başım dik ve vicdanım rahat bir şekilde sizlere elveda diyorum. Hakkınızı helal edin…” şeklinde.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster