Ana Sayfa Gündem, Siyaset 27 Ocak 2023

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Urla’yı ziyaret etti! “Yüzde 65 gibi bir sonuçla alacağız bu seçimi”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 27 Ocak 2023 Cuma günü İzmir’in Urla ilçesini ziyaret etti. Aslanoğlu ve beraberindeki heyet, STK’ları ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinledi. Partililerle bir araya gelen Aslanoğlu, gerçekleşecek olan genel seçimlerde yüzde 65 ile iktidara geleceklerini belirtti.CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe ziyaretlerine Urla ile devam etti. Aslanoğlu, İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve beraberindeki heyetle birlikte Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyen Aslanoğlu, CHP iktidarında hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerden bahsetti. Heyet STK ziyaretlerini, Urla Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sürdürdü.
Aslanoğlu; “Yüzde 65’e yüzde 35 gibi bir sonuçla alacağız bu seçimi”
Şenol Aslanoğlu program kapsamında, partililerle bir araya gelerek sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşmada Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, “Sayın İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’nun görevi devir teslim almasının ardından gösterdiği hızlı çalışma temposuna bizler de örgütümüzle birlikte katkı sunmak, kendisine destek olmak zorundayız. Bu çoban ateşini yine Urla’dan yakıp bütün Türkiye’ye yaymak zorundayız. Hep beraber, yüzümüzü iktidara dönerek Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için büyük bir mücadeleye, yola çıktık. Sayın il başkanımıza da bu görevinde başarılar diliyorum ” dedi.
Aslanoğlu yaptığı konuşmada 15 Mayıs sabahına iktidarda uyanacaklarına dikkat çekerken “Değerli yol arkadaşlarım evinize hoş geldiniz, evimize hoş geldik, hoş bulduk. Göreve geldiğimiz iki hafta oldu hemen hemen. Bu süre zarfında gittiğimiz her yerde örgütümüz bizi bağrına bastı. Bu iki haftada gördük ki örgüt hazır, her şeye hazırlığını yapmış. Örgüt aslında uzun zamandır çalışıyor. Deniz başkan ve yönetim kurulu da ayak basmadık yer bırakmadı. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız hepsi çalışıyor. Biz son 100 günde sadece bu çabayı bir tık daha yukarıya taşımaya çalışacağız. Bu 100 gün boyunca her gün, her ilçede saha çalışması yapacağız. Korkularından seçimi hangi tarihte yapacaklarını şaşırdılar. Hangi tarihte olursa olsun bu örgüt buna hazır. 14 Mayıs’sa 14 Mayıs. 15 Mayıs sabahı hep beraber iktidara uyanacağız. Biz, yüzde 65’e yüzde 35 gibi bir sonuçla alacağız bu seçimi, buna inanın” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster