Ana Sayfa Gündem 19 Ocak 2023

Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti, faciadan dönüldü!

İzmir’in Urla ilçesinde Bülent Baratalı Bulvarı’nda seyir halinde olan Y.Ç. (78) idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce başka bir araca ardından da karşı şeritte yer alan taksi durağına çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye AKS, Ambulans ve Polis sevk ekipleri sevk edildi.  Ekipler tarafından araç kontrollü bir şekilde kaza yerinden çekildi.
Durakta bulunan taksici esnafı kazadan yara almadan kurtulurken bölgede bulunan vatandaşlar, aracın kaza yaptığı esnada yolun boş olması sayesinde büyük bir faciadan dönüldüğünü belirtti.
Kaza yerine gelerek incelemelerde bulunan Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Günay Öz, yaptığı açıklamada olayda herhangi bir yaralanmanın ve can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirtirken “Kötü bir kazaya tanık olduk. Başta taksici esnafımız olmak üzere herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir yaralanmanın ve can kaybının yaşanmaması sevindirici” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster