Ana Sayfa Gündem 14 Şubat 2023

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Urla’da Mevlid-i Şerif okutuldu

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için, 14 Şubat 2023 Salı günü İzmir’in Urla ilçesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.
Bölgedeki depremzedelerin misafir edildiği TCDD Urla Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nde okutulan Mevlid-i Şerif programına Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, STK temsilcileri, birim müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Program öncesinde depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç “Maalesef büyük bir felaket yaşadık. İlçe genelinde yaklaşık 900 vatandaşımızı misafir ediyoruz. İlk günden bu yana bölgeye çeşitli yardımlarımız gidiyor, gitmeye devam edecek. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi her zaman yanınızda olmaya devam edecek. Bu günleri birlikte aşacağız. Bizler de Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi olarak tüm birimlerimizle sizlerleyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Dayanç’ın konuşmasının ardından Urla İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster