Ana Sayfa Gündem, Siyaset 9 Şubat 2023

Urla’da Afet Yardım Tırı Tartışması! Özbadur ve Nart karşı karşıya…

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem afetinin ardından Türkiye’nin dört bir yanında başlayan yardım kampanyası, İzmir’in Urla ilçesinde de yoğun ilgi gördü.
Deprem afetinin yaşandığı 6 Şubat Pazartesi günü Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyası aynı gün akşam saatlerinde yola çıktı.
Yola çıkan Afet Yardım Tırı ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’dan bir iddia gündeme geldi.

9 Şubat 2023 Perşembe günü sosyal medya hesabından 2 fotoğraf paylaşan Özbadur “Kıymetli Urla halkının güven duyup yardımlarını emanet ettiği Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi’nin yardım tırının önündeki pankartın, yolda AKP Teşkilatı’nın pankartı ile değiştirilmesini esefle kınıyor ve bu işte sorumluluğu olanları yardımsever Urla halkının vicdanlarına havale ediyoruz”
ifadelerine yer verdi.

AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, Özbadur’un paylaşımının yaptığı yorumla iki fotoğrafta tırın dorsesinin farklı olduğunu belirterek “Sevgili CHP İlçe Başkanı dostum Hakan? Seni “gel bu organizasyonu beraber yapalım, birlik olalım” diye arayıp davet ettiğimde, Urla Eski Tamirhane Binası’na gelmiş olsaydın; paylaşmış olduğun sayfadaki dorsenin bu olmadığını görürdün. Bize değil ama Urlalılara kocaman bir özür borçlusun” ifadeleriyle yanıt verdi.
Konu ile ilgili bir yazı paylaşan önceki dönem AK Parti Urla İlçe Teşkilat Başkanı Önder Şengüler yardım tırının AK Parti Gençlik Kolları’na ait olduğunu ve bir çok görevde kullanıldığını belirterek “Yahu Hakan Özbadur, Ak Parti Gençlik Kolları’na ait olan ve onlarca görevde kullandığımız tırın beyaz renkli eski dorsesinde asılı Ak Parti Urla Teşkilatı pankartı üzerinden mi bizi sorguluyorsun. Tıpkı genel Başkanın gibi senin de yaptığın bu yayın iftira ve yalandan öte bir şey değil. Güvenden mi bahsediyorsun…” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster