Ana Sayfa Gündem, Siyaset 8 Nisan 2023

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Urla’da sahaya indi

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun projelerini ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi modelini anlatmak için çalışmalarını sürdüren ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’, 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Urla Sorumlusu Emircan Dermenci öncülüğünde düzenlenen çalışmaya görevden alınan CHP Urla İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve gerçekleşen atamanın ardından liyakat tepkisi göstererek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Ulçay ile arkadaşları katılım gösterdi.
Haftasonu vatandaşların yoğun olduğu Urla İskele’de gerçekleşen çalışmaya Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İzmir çalışma ekibi de destek verdi.
Yaklaşık 50 kişinin katılım gösterdiği programda açıklamalarda bulunan Emircan Dermenci “Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Bizler de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Ülkemizin refaha ulaşması, içinde bulunduğumuz bu kötü tablodan kurtulmak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmamıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza ve bugün bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde görevden alınan ve gerçekleşen saha çalışmasına katılan CHP Urla İlçe Yöneticileri programın ardından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde görevden alındık ama bizler partimiz için, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster