Ana Sayfa Spor 11 Kasım 2021

Urla Belediye Spor Kulübünün başarı öyküsü devam ediyor! Göztepe’ye…

Bahri Karataş (KHA)

Urla Belediye Spor Kulübü oyuncusu 2007 doğumlu kaleci Ege Uzun Göztepe Spor Kulübüne transfer oldu.

5 yıldır alt yaş kategorilerinde UBSK kalesini koruyan başarılı kaleci 10 Kasım 2021 Çarşamba günü itibariyle futbol hayatına Süper Lig ekibi Göztepe akademi bünyesinde devam edecek.

Göztepe Spor Kulübü yöneticileri Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç’ ı makamında ziyaret etti. Yöneticiler, Dayanç’ a üzerinde kendi adını taşıyan 35 numaralı Göztepe Futbol Takımı’nın formasını hediye etti.

Göztepe’ ye transfer olan Ege Uzun, kendisini bugünlere getiren hocaları, Serkan Bidav, Mehmet Yağız ve Caner Yavaş’a teşekkür etti. Uzun “Hocalarım, bize önce ahlaklı olmamızı öğretti.Daha düne kadar sokaklarda oynuyordum,şimdi ise İzmir’in en büyük kulübünde top oynayacağım. Buraya hocalarım sayesinde geldim. Onlara sonsuz teşekkürler” dedi.

Urla Belediye Spor Kulübü’nün çok yetenekli sporcular çıkardığını belirten Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, “Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Futbolcumuza Göztepe Spor Kulübü’nde başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster