Ana Sayfa Yaşam 11 Kasım 2021

“O yaz”, Urla BKM Mutfak Atölye Sahnesi’nde

Bahri Karataş (KHA)

Urla’da yeni hizmete giren BKM Mutfak Atölye Sahnesi’nde 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 20.00’da ilk tiyatro oyunu sahnelenecek.

Çetin Büyükakın’ın yazıp yönettiği, Ayşegül Verdi ve Işık Sam Saylav’ın hayat verdiği tek perdelik “O Yaz” oyunu, Allegro Sahne Tiyatrosuyla birlikte Urlalılarla buluşacak.

Tiyatronun kurucusu ve oyuncusu Ayşegül Verdi oyun öncesinde yaptığı açıklamada “Bizler istanbuldan geliyoruz. Hem sahnemizin ilk oyunu hem de tiyatromuzun yeni oyunu prömiyer heyecanı. Ben bir İzmir’li olarak kendi kaleme gelmekle gurur ve büyük heyecan duyuyorum. İzmir’in bize sahip çıkacağını, yalnız bırakmayacağını biliyorum. Geçirdiğimiz bir buçuk yıl boyunca evlere kapandık kaldık. Hayatı bu kadar ertelemek yeter diye düşünüyorum. Bizler seyirciyi ve sahneyi çok özledik. Umarım seyirci de bizi özlemiştir” dedi. Oyunun biletleri Biletix ve gişelerden satışta…

Bilgi:”O Yaz”

Yazan /Yöneten: Çetin Büyükakın Oynayanlar: AYŞEGÜL VERDİ / IŞIK SAM SAYLAV

Reji Asistanları: Setenay Kunter-Zeynep Başalan Işık/Ses Tasarım: Onur Kutlu Video / Fotoğraf: Işık Sam Saylav -Erdem Avcı -Serdar Yıldırım

Oyun Müzikleri: SİNA POLAT- FARUK PAKER SP PRODÜKSiYON

YAPIM: ADAGIO YAPIM

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster