Ana Sayfa Genel 12 Kasım 2021

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes”,

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” kampanyasıyla ağaç dikimi gerçekleşti.

Urla’nın Balıklıova Mahallesi Kösedere Mevkii Gerence Koyu’nda yanan ormanlık alana 7 bin 500 adet kızılçam fidanı dikilerek küle dönen yerler yeniden yeşerecek.

Farkındalık yaratmak amacıyla 11 Kasım 2021 saat 11.11’de başlayan ağaç dikimi etkinliğine, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Kaymakam Refiki Tugay Cingirt başta olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

Daha yeşil bir Urla için kampanyaya destek veren Dayanç: “Küle dönen alanlarımızı yeniden yeşerterek geleceğimize nefes olacağız. Doğamıza sahip çıkarsak, geleceğimize de sahip çıkmış oluruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster