Ana Sayfa Spor 2 Kasım 2021

Urla Gençlik, deplasmanda hata yapmıyor!

Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol takımı sezonun ilk dört haftasında, deplasmanda hata yapmadı.

Sezona Hakan Yiğit antrenörlüğünde, mütevazi kadrosuyla iyi hazırlanarak başlayan Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol takımı sezonun ilk dört haftasında, deplasmanda hata yapmadı.

Son olarak 30 Ekim 2021 Cumartesi günü Antalya Güneşi’ne konuk olan temsilcimiz sahadan 57-82 galip ayrıldı. İlk çeyrekten itibaren maçın hakimiyetini elinde bulunduran temsilcimizde Burney Robinson 16 sayı ile maçın en skorer ismi olurken Betül Güleç 13, Dilek Topdemir 12 ve Avinar Kaya 11 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Temsilcimiz Antalya Güneşi maçıyla birlikte bu sezon deplasmanda oynadığı 2. Maçı da kazanarak ivmesini arttırdı.

Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın bu haftaki rakibi Tarsus Belediyesi Spor Kulübü…Deplasmandaki serisini iç sahaya taşımak isteyen temsilcimiz rakibini, 5 Kasım 2021 Cuma günü, 18.00’da Urla 12 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda konuk edecek…

Yorumlar

Yorumlar (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

  • Veli Gürpınar :

    2 Kasım 2021-20:01

    Öncelikle basketbol camiasında marka değeri olan, Urla’yı ve Urla Belediyesi’ni Türkiye’nin her yerinde en üst seviyede temsil eden , 75 yaşını dolduran kulübümüzü ve kadın basketbol takımımızı haber yaptığınız için çok teşekkür ederiz.
    Etiketler bölümünde yer alan ” Kadınlar Basketbol 2. Ligi ” tanımlamasının ” Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ( TKBL ) ” olarak düzeltilmesini rica ederiz.
    Kulübümüze ve Takımımıza verdiğiniz önemli ve kıymetli desteğinizin devamını diler saygılarımızı sunarım.
    Veli Gürpınar
    Başkan

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster