Ana Sayfa Gündem 26 Aralık 2021

Urla’da kaçak içki satan 6 kişi yakalandı!

Urla İlçesinde emniyet birimleri,son günlerde artan kaçak içki olaylarının artması nedeniyle operasyon düzenledi. Operasyonlarda 6 şüpheli çok sayıda kaçak içki ile yakalandı.

Bahri Karataş (KHA)

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, ilçede kaçak içki sattıkları iddia edilen 6 ayrı yere operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı,etil alkol ve silah elegeçirildi.

Ekipler, ülke genelinde sahte alkol ölümlerinin artışı sebebiyle sahte-kaçak alkol satışının önlenmesine yönelik 5 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda M.B.,M.T.İ,U.E.,Z.E ve F.D. ev ve işyerlerinde toplam
800 litre içime hazır sahte-kaçak alkol,135 litre etil alkol,1250 adet kaçak sigara,2adet av tüfeği,67 adet fişek ve kaçak içki yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirdi.

5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılan 5 şüpheli şahıstan 3′ ü emniyetteki ifadelerinin ardından, 2 şüpheli şahıs ise adli kontrol sarti ile serbest bırakıldı.

Ayrıca kaçak/sahte alkol bulundurduğu ve sattığı tespit edilen N.Y. isimli şahsın ikametinde ve aracında yapılan aramalarda toplam 12 şişe kaçak rakı,4 adet anason yağı, 10 litre etil alkol ele geçirildi. Şüpheli N.Y., adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster