Ana Sayfa Spor 9 Kasım 2021

Urlalı Gençler, Muğla Ortaca Belediyespor’da!

Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol altyapısından yetişen, daha sonra profesyonel olarak Urla Gençlik SK başta olmak üzere çeşitli takımlarda forma giyen Urlalı gençler Mert Tabar, Mehmet Berk Bektaş ve Yiğitcan Kocademir, Muğla Ortaca Belediyespor’a transfer oldu.

Sezona kadrosunu yenileyerek şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Ortaca Belediyespor, sezonun ilk maçında Muğla derbisinde Dalyanspor ile karşılaştı. Sahadan 3-1 lik skorla galip ayrılan taraf Ortaca Belediyespor oldu.

İşte Urlalı Gençlerin Kariyerleri

Mert Tabar: 1997 doğumlu Mert Tabar, stoper mevkiinde oynamaktadır. Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü altyapısından yetişen Tabar, Göztepe, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Seferihisar Spor takımlarının formasını giydi.

Mehmet Berk Bektaş: 1994 doğumlu Mehmet Berk Bektaş, forvet mevkiinde oynamaktadır. Buca Spor ve Göztepe SK altyapılarından yetişen Bektaş, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Gaziemir Spor Kulübü’nde forma giydi.

Yiğitcan Kocademir: 2001 doğumlu Yiğitcan Kocademir, forvet mevkiinde oynamaktadır. Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüyle Akhisar Belediyespor altyapılarında yetişen Kocademir, geçtiğimiz sezon Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü formasını giymişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster