Ana Sayfa Eğitim 18 Eylül 2021

2 yıl aradan sonra İYTE mezuniyet töreni yapıldı | Urla’dan Giresun’a online tören…

Bahri Karataş (KHA)
Urla’da Yerleşkesi bulunan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü( İYTE) pandemi nedeniyle yapılamayan, lisans ve lisansüstü programlarını başarıyla tamamlayan mezunlara tören düzenlendi.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılı lisans ve lisansüstü programlarını başarıyla tamamlayan mezun öğrencilere, İYTE Şenlik Alanında düzenlenen görkemli mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı.
İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, “Büyük bir coşkuyla hislerine ortak olduğumuz, daha iyi bir dünyayı mümkün kılacak olan mezunlarımızı tebrik ediyor, önlerinde uzanan yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık, hayalleriniz gerçek olsun” dedi.

Ayrıca , Rektor Prof. Dr. Yusuf Baran 2020-2021 Akademik Yılında üstün başarı göstererek en yüksek not ortalamasıyla mezun olan ve “Rektörün Listesi”ne giren 10 öğrenci ve aileleriyle bir araya geldi.

Urla’dan Giresun’a online diploma töreni
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ nde (İYTE) düzenlenen diploma törenine katılamayan öğrencinin arkadaşları, fotoğrafını bastırdı. Rektör Baran, düzenlenen diploma törenine gelemeyen öğrencisine cep telefonuyla bağlantı yapıp, online olarak diplomasını verdi. Bu güzel anıyı Baran ,öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirip ölümsüzleştirdi.
Baran, online tören sonrası Utku’nun posteri ve arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yusuf Baran “Yolun açık olsun Utku” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster