Ana Sayfa Eğitim, Genel 14 Eylül 2022

İlköğretim Haftası Urla’da Coşkuyla Kutlandı…

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başladı.
Bu kapsamda İlköğretim Haftası, 14 Eylül 2022 Çarşamba günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni ve Urla Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen programla kutlandı.
Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.
Urla Atatürk İlkokulu’nda devam eden kutlama programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Bilal Tok’un ve Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz’ün açılış konuşmalarının ardından Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç konuşmasını gerçekleştirdi. Program, şiirlerin okunması, 4. Sınıflardan 1. Sınıflara hoş geldin hediyelerinin takdim edilmesi ve öğrencilerin halk oyunu gösterisi ile son buldu.
Gündüz; “İlçemizi ülkemizin başarılı ilçeleri arasına taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz”
Atatürk İlkokulu Müdürü Bilal Tok gerçekleştirdiği açılış konuşmasında “2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz konuşmasında; “Bugün, çocuklarımızın gelecekte başarılı birer insan olmasına, çok önemli katkılar sağlayacak yeni bir dönemin başlangıcını yapıyoruz. İlçemizdeki toplam 76 adet Resmi ve Özel Okulumuz, 8412 öğrencimiz ve 905 öğretmenimizle, ilçemizi ülkemizin başarılı ilçeleri arasına taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnsan gelişiminin başlangıç noktası olan, okul öncesi eğitim alanındaki çalışmalarımız ve projelerimiz, Bakanlığımızın çizdiği hedefler doğrultusunda tüm hızıyla devam etmektedir. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ülkemiz, milletimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.
Dayanç; “Yeni Eğitim-Öğretim yılımız hayırlı olsun”
Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, gerçekleştirdiği konuşmada “Öncelikle 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılımız hayırlı olsun. Hem öğrencilerimiz, hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz için güzel bir eğitim dönemi olmasını temenni ediyorum. Bakanlığımızın yaptığı çalışmalarda bizler de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine verdi.
Program, Atatürk İlkokulu öğrencilerimizin halk oyunları gösterisi, koro dinletisi ve protokol üyelerinin sınıfları gezmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster