Ana Sayfa Eğitim 20 Aralık 2021

İYTE Danışma Kurulu’na Vali Köşger de katıldı

Bahri Karataş (KHA)

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Danışma Kurulu toplantısına Vali Yavuz Selim Köşger de katıldı.

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, İYTE Danışma Kurulu toplantısını, İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’in teşrifleriyle Teknopark İzmir’de gerçekleştirdiklerini belirtti.

Baran, “Enstitümüzün gelişimi, Teknoloji Transfer Ofisi ile Teknopark İzmir’de yürütülen faaliyetler, sosyal, kültürel ve bilimsel başarılarımız, üniversite-sanayi işbirlikleri ile uluslararasılaşma stratejilerimiz hakkında bilgiler verdiğim toplantıda orta ve uzun vadeli stratejik kararlar aldık.
İYTE Danışma Kurulu toplantısına teşrifleri ile İYTE’nin gelişimine katkı sunan, katılımları ile onur duyduğumuz Sayın Valimize ve desteklerini esirgemeyen İYTE Danışma Kurulu üyelerimize Enstitümüz ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster