Ana Sayfa Eğitim 10 Eylül 2021

İYTE’ ye ilk kayıt Sude’den

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öncesinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde ilk kayıt gerçekleşti. İlk kaydı, rektör Baran gerçekleştirdi...

Bahri Karataş (KHA)
Urla’da Yerleşkesi bulunan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne bu senenin ilk kaydını Sude Sarı yaptırdı.

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, “2021-2022 Akademik Yılı yüz yüze kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için Enstitümüze gelen öğrencilerimiz İYTE’li olmak üzere ilk adımı attı. İlk kayıt yaptıran Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencimiz Sude Sarı’nın kaydını annesi ile birlikte alarak öğrenci belgesini imzaladım. Ailemize katılan öğrencilerimize başarılı, verimli ve keyifli bir eğitim öğretim yılı dilerim. Aramıza hoş geldiniz!” dedi.
Baran, pazartesi günü E-Devlet sistemi üzerinden başlayan kayıtların da 10 Eylül 2021 Cuma günü sona ereceğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster