Ana Sayfa Spor, Uncategorized 27 Eylül 2021

Urla Gençlik, Federasyon Kupası’nda ilk galibiyetini aldı

Temsilcimiz Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası’nda ki ikinci maçında maçta Edremit Belediyesi Güre Spor ile karşılaştı. Uludağ Basket’i 70-58 mağlup etti.27 Eylül 2021 Pazartesi günü Ankara Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk çeyreği Uludağ Basket’in 16-15’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci çeyrekte disiplinli oyununu sahaya yansıtan temsilcimiz etkili hücumlarla ilk yarıyı 32-40 önde kapattı.

İkinci çeyrekteki oyununu maç geneline yaymayı başaran kızlarımız, mücadeleyi 58-70 galip tamamlayarak federasyon kupasındaki ilk galibiyetini aldı. Temsilcimizde Betül Güleç 18 sayı ile sahanın en skorer ismi olurken Burney Robinsın 12 sayı 12 ribaund ile maça damgasını vurdu.

Dün oynanan müsabakada Edremit Güre Spor’a 63-66 mağlup olan takımımız, averaj farkıyla grupta ikinci sırada yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster