Ana Sayfa Eğitim 25 Mart 2022

Urla’da emniyetten eğitime destek etkinliği…

Bahri Karataş  (KHA)

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte 2. el ürünlerden elde edilecek gelir, ihtiyacı olan çocukların eğitimlerinde kullanılacak.

İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, “Kolluk görevimizi yerine getirirken, sosyal sorumluluklarımızın da olduğunu unutmadan hareket etmekteyiz. Bu manada bizi destekleyen, Urla Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği ve Urla Kalkınma ve Gelişme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şeniz Doğancan ile LeBon Home’un ortaklarından Işıl Ekinbağ’ın destekleri, işbirliği ve koordinesinde 28 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Sanat Sokağında bulunan LeBon Home mağazasında düzenlenecek olan ‘Vintage Bazaar’da’ çok şık 2. El giysi, ayakkabı, çanta ve takılar uygun fiyatlarla satılacak. Yapılacak bu etkinliğe; kullanmadıklarınızı bağışlayarak ve beğendiklerinizi satın alarak çift yönlü destek olabilirsiniz. Bu etkinlikte elde edilecek tüm gelir ihtiyacı olan çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak amacıyla kullanılacak” dedi.

LeBon Home

Yeni Mah Zafer Cd No: 73

Vintage Bazaar

28 Mart – 2 Nisan 2022

11.00 – 19.00

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster