Ana Sayfa Genel 13 Kasım 2021

Aranan iki örgüt üyesi yakalandı!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’de Jandarma, iki ayrı ilçede yol kontrolü yaptığı sırada, haklarında arama kararı bulunan terör örgütü üyesi iki şüpheliyi yakaladı. Seferihisar’da yol ve emniyet kontrolü yapan ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan arama kaydı bulunan G.C. isimli şahsı yakaladı.

Kemalpaşa’da da yakalandı!

Kemalpaşa ilçesinde de asayiş uygulaması yapan jandarma ekipleri, “PKK/YPG Silahlı Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçundan arama kaydı bulunan H.O., şüpheliyi kimlik kontrolünde yakaladı. Her iki şüpheli işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster