Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Yaşam 10 Haziran 2021

Arkhe On Mimarlık Urla’da Açıldı

Beril Gizem Özyiğit ve Baran Nebi Uyar’ın Urla’ya yeni bir renk katmak adına ilçemize kazandırdığı Arkheon Mimarlık ofisi, 4 Haziran 2021 Cuma günü açıldı.

Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen açılışa önceki dönem Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, önceki dönem Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlarından Kubilay Özyiğit ve Urlalılar katıldı.

Beril Gizem Özyiğit ve Baran Nebi Uyar, yaptıkları açıklamada “Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Daha güzel, daha estetik bir Urla için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Urla Yakamoz Haber ailesi olarak, Arkheon Mimarlık ailesine hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster