Ana Sayfa Yerel Yönetimler 6 Nisan 2022

Büyükşehir’den Urla’ya altyapı harekatı…

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yağmursuyu hattına Denizli mahallesinden start verildi. Urla’nın çeşitli mahallelerinde atık suyu ve yağmur suyu hattı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, sahil kesimindeki yağmur suyu hattı döşemelerine Denizli mahallesinden başladı.

Önce Denizli mahallesinin Mehmet Ali Aygüven, Okul, Harbiye ve Mavi Plaj caddelerinde altyapı çalışmasını tamamlayacak olan ekipler, ardından Güvendik, Balıklıova ve Zeytinalanı mahallelerine geçecek. 4 Nisan’da başlayan çalışmalar sonunda Denizli ve Güvendik mahallelerine toplam 6 bin 366 metre yağmur suyu hattı döşenecek. Aynı süreçte Şirinkent mahallesine toplam 5130 metre atıksu hattı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, burada da 600 metre yağmur suyu hattı döşeyecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster