Ana Sayfa Genel 23 Kasım 2021

İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan’dan alkışlanacak davranış!

Bahri Karataş (KHA)

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan sosyal sorumluluk alanında yaşayan Kızılay gönüllüsü 16 engelli çocuk ve genci yanlarında bulunan veli ve refakatçileri ile birlikte 21 Kasım 2021 Pazar günü Pınar Karşıyaka- HDİ Sigorta Afyon Spor karşılaşmasında misafir etti.

Maç öncesinde parke üzerine çıkan gençler basket atışları ile eğlendiler ve hoş zaman geçirdiler. Maç boyunca yerinde duramayan kafile maçın bitimi ile Karşıyakalı oyuncularla birlikte zaferi kutladılar ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, “Çocuklarımız ve aileleri rutin yaşantılarından uzaklaşarak güzel bir gün geçirdiler. Bu tür organizasyonlar onlara moral veriyor. Mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Aralıklarla bu gibi etkinliklere götürmeye devam edeceğiz. Onları mutlu etmek çok güzel” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster